diumenge, 1 de març del 2009

PLATAFORMA PER UN FERROCARRIL PUBLIC I DE QUALITAT



CONVOCATÒRIA A L’ASSEMBLEA


PER LA CONSTITUCIÓ D’UNA PLATAFORMA


PER LA DEFENSA D’UN


FERROCARRIL PÚBLIC I DE QUALITAT


El Camp de Tarragona es troba en unes condicions precàries de mobilitat tot i ser la segona àrea de en nombre de desplaçaments a Catalunya. El territori no està ben comunicat i per tant mal vertebrat. Les infraestructures ferroviàries realitzades i les proposades a curt termini no responen a les necessitats reals de la població.


CCOO, CGT, EIC, ICV, EUiA i ABG-EPM hem considerat necessari crear una Plataforma que uneixi entitats, col·lectius, partits polítics, sindicats i la societat civil per poder defensar el transport ferroviari de qualitat al Camp de Tarragona. Es per això que el dimarts 3 de març, a les 19h a la Sala d’Actes del Museu d’Art de Tarragona, C/Santa Anna 8, hem convocat una Assemblea oberta per poder organitzar, definitivament, una veu unitària que defensi els interessos dels ciutadans i ciutadanes del nostre territori.
MOVIMENT PER LA TERCERA REPÙBLICA !!!!
http://www.loquesomos.org/ // mp3 //
Centenars de milers d'exiliats, torturats i assassinats, han estat condemnats a l'oblit després de quaranta anys d'usurpació feixista del poder a Espanya. Trenta anys després d'aquella transició vergonyosa, ja és hora que tornem a tenir un veritable Estat de Dret.