dimarts, 16 de juny del 2009

H2O

Vota als candidats amb més ploma!
Premis Ploma Daurada 2009

El Col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp de Tarragona ha convocat la quarta edició dels Premis Ploma Daurada. Enguany, es concedeixen dues Plomes Honorífiques a Jordi Petit, històric activista del moviment homosexual del nostres país, i a TEBAC, un grup de teatre reusenc que s'ha compromès en moltes ocasions amb els drets i la visibilitat del nostre col·lectiu.

Sobre els candidats a obtenir els Premis Ploma Daurada, guardó al respecte a la diversitat afectiva i sexual, i Ploma de Plom, guardó contra l’homofòbia i la transfòbìa, estan nominats:

Candidats Ploma Daurada 2009
ANNA CASAMITJANA (mare activista representant a les Terres de l’Ebre d’AMPGIL)
Miquel Abras i Música Global S.L. (cantant i productora)

Candidats Ploma de Plom 2009
Gloria María Tomás Garrido (professora de bioètica)
Pilar Urbano (periodista i escriptora)

El període de votacions ja està obert i finalitzarà el proper 22 de juny. Les votacions es poden dur a terme a les Barraques de Festa Major de Reus o, bé, per Internet a l'adreça www.h2o.cat.

Per últim, aprofitem l'avinentesa per convidar-vos a cerimònia d'entrega dels Premis que es realitzarà el proper dijous 25 de juny de 2009, a les 19:00h, a sala d'actes de l'Arxiu Històric Municipal de Reus (Pç del Castell, s/n). L'acte serà conduït pel periodista i director de Punt 6 Ràdio Josep Cartanyà.

Desitjant la vostra participació, rebeu una cordial salutació,

Miquel Reverte
President del Col·lectiu H2O

MOVIMENT PER LA TERCERA REPÙBLICA !!!!
http://www.loquesomos.org/ // mp3 //
Centenars de milers d'exiliats, torturats i assassinats, han estat condemnats a l'oblit després de quaranta anys d'usurpació feixista del poder a Espanya. Trenta anys després d'aquella transició vergonyosa, ja és hora que tornem a tenir un veritable Estat de Dret.