dimecres, 13 de gener del 2010

Ha mort Daniel Bensaïd




Ha mort el nostre company Daniel Bensaïd

Comunicat del Nou Partit Anticapitalista (NPA) de França

Greument malalt des de feia diversos mesos, el nostre camarada Daniel Bensaïd ha mort aquest matí. Militant revolucionari des de la seva adolescència, va ser un dels fundadors de la JCR (Joventut Comunista Revolucionària) el 1966 i, poc després, un dels animadors del Moviment del 22 de Març i també un dels actors del moviment de Maig del 68, abans de participar en la creació de la Lliga Comunista, a l’abril de 1969. Daniel Bensaïd va ser durant molt temps membre de la direcció de la LCR. Compromès amb tots els combats internacionalistes, va ser igualment un dels principals dirigents de la I V Internacional. Va participar activament en la creació del NPA.

Filòsof, docent a la Universitat de París VIII, ha publicat nombrosos treballs de filosofia o de debat polític, va animar les revistes “Critique Communiste” i “Contre Temps”, va participar intensament en la creació de la Fundació Louise Michel i va desenvolupar sempre, sense concessions, un combat d’idees, inspirat en la defensa d’un marxisme obert, no dogmàtic.

Les exèquies se celebraran en la intimitat.

El NPA organitzarà una vetllada d’homenatge militant el dissabte 23 de Gener, a Paris.

Montreuil, 12 de Gener.
MOVIMENT PER LA TERCERA REPÙBLICA !!!!
http://www.loquesomos.org/ // mp3 //
Centenars de milers d'exiliats, torturats i assassinats, han estat condemnats a l'oblit després de quaranta anys d'usurpació feixista del poder a Espanya. Trenta anys després d'aquella transició vergonyosa, ja és hora que tornem a tenir un veritable Estat de Dret.