dimecres, 6 de maig del 2009

ASSAMBLEA 2009

Convocatòria

Benvolgudes i benvolguts cooperativistes,

En nom del Consell Rector, em plau convidar-vos a l’Assemblea anual de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, que tindrà lloc el proper dijous 28 de maig a les 10 h al Parc Tecnològic Barcelona Nord, al carrer Marie Curie, 8-14 de Barcelona.

L’Assemblea és el màxim òrgan de decisió i d’expressió de la voluntat social de la Federació, alhora que un espai de trobada i un bon moment per compartir la nostra realitat i projectes de futur.

Enguany tenim previst començar a debatre en grups de treball el pla estratègic per als anys 2010-2012. També comptarem amb Mireia Franch, directora general d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses, que ens presentarà la proposta nova de la Llei de Cooperatives.

De l’Ordre del dia destaquem l’aprovació, si s’escau, de la Memòria Social i Econòmica de l’exercici 2008, i la presentació del Pla de Gestió i Pressupost 2009 de la Federació, d’Aposta, d’Ara_Coop i de la Fundació Seira.

Adjuntem documentació complementària i us convidem a visitar el nostre web per mantenir-vos informats de les darreres novetats de cara a l’Assemblea.

Us hi esperem.

Ben cordialment, 

Pepa Muñoz Quintana - Presidenta

Barcelona, 28 d’abril de 2009

Ordre del dia

Dijous 28 de maig de 2009

10h00 Obertura de les inscripcions
10h30 Pla estratègic. 2010-2012. Grups de treball i debat
12h00 Presentació de la proposta de nova Llei de Cooperatives per part de Mireia Franch, directora general d´Economia Cooperativa i Creació d´Empreses. Grups de treball i debat.

14h30 Dinar. Cal confirmar assistència.
16h00 Assemblea
18h30 Cloenda


Butlleta d'inscripció

Feu-nos arribar la vostra butlleta d’inscripció a l’Assemblea per correu postal, via fax o correu electrònic.



Dret de vot

L’article 19 dels estatuts de la Federació estableix que el dret de vot de cada cooperativa s’exercirà a través d’un representant degudament acreditat o d’una altra cooperativa sòcia. La delegació de vot s’haurà de sol·licitar per escrit.


Com arribar-hi



MOVIMENT PER LA TERCERA REPÙBLICA !!!!
http://www.loquesomos.org/ // mp3 //
Centenars de milers d'exiliats, torturats i assassinats, han estat condemnats a l'oblit després de quaranta anys d'usurpació feixista del poder a Espanya. Trenta anys després d'aquella transició vergonyosa, ja és hora que tornem a tenir un veritable Estat de Dret.